Medvirkende

BEATSALMER

Medvirkende

Tina Kruse Andersen - er oplæser:

Hun er uddannet skuespiller og dramatiker på Skuespillerskolen ved Odense Teater. Til daglig er hun leder af Teater Gyda i Odense og med-tilrettelægger af kommunikationstræningen på medicinstudiet ved Syddansk Universitet. Derudover indlæser hun lydbøger.


Simon Mott Madsen - er sangsolist:

Han har afsluttet sin bacheloruddannelse i sang på konservatoriet i Odense, og  går på kandidatdelen med Helene Gjerris som underviser. Han debuterede i rollen som kejser Nero i Den Fynske Operas opsætning af Monteverdis Poppeas Kroning på Valdemars Slot. Han har  desuden medvirket i ”Good Old Days” og ”Opera på hjul – 2 ½ tenor”.


Bjørn Krog Thesbjerg - spiller klaver:

Han er uddannet organist fra Løgumkloster Kirkemusikskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har spillet rytmisk klaver i diverse bands og i forbindelse med adskillige musicals. Han er tillige uddannet yogalærer og er bosiddende i Odense.


Tore Bjørn Larsen - spiller kirkeorgel:

Han er til daglig organist og korleder ved Sct. Nicolai kirke i Svendborg, hvor der er et rigt musikliv. Han er - udover at han har Kirkemusikalske Diplomorganistuddannelse - desuden uddannet komponist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har endvidere en fortid som rytmisk musiker.


Det er far og søn, der spiller henholdsvis kirkeorgel og klaver. Musikken klinger således fra begge ender af kirken – samtidig! Der bliver altså ikke tale om kopiversioner, men et friskt bud på hits fra tiden omkring 1970!