Medvirkende

Medvirkende

Tina Kruse Andersen - er oplæser:

Hun er uddannet skuespiller og dramatiker og til daglig leder af Teater Gyda i Odense. Hun ernærer sig desuden som lydbogsindlæser, producerer podcast-drama, underviser i kommunikation på medicinstudiet/SDU samt meget andet.


Simon Mott Madsen - er sangsolist:

Han er uddannet klassisk sanger fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole og debuterede i rollen som kejser Nero i Den Fynske Operas opsætning af Monteverdis’ Poppeas Kroning på Valdemars Slot. Han har desuden været solist i Haydns Skabelsen og Mozarts Requiem og Figaros Bryllup og i en årrække virket som tenor i Den Jyske Operas kor.


Bjørn Krog Thesbjerg - spiller klaver:

Han er uddannet organist fra Løgumkloster Kirkemusikskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har spillet rytmisk klaver i adskillige sammenhænge og virker til daglig som organist og korleder ved Brændekilde og Bellinge kirker nær Odense, hvor han er bosiddende.


Tore Bjørn Larsen - spiller kirkeorgel:

Han er til daglig organist og korleder ved Sct. Nicolai kirke i Svendborg, hvor der er et rigt musikliv. Han er - udover at han har Kirkemusikalske Diplomorganistuddannelse - desuden uddannet komponist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har endvidere en fortid som rytmisk musiker.


Det er far og søn, der spiller henholdsvis kirkeorgel og klaver. Musikken klinger således fra begge ender af kirken – samtidig! Der bliver altså ikke tale om kopiversioner, men et friskt bud på hits fra tiden omkring 1970!